Od porodičnog biznisa do velike kompanije

Naša kompanija, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft, prisutna je i u zemljama regiona. Pored Mađarske, naša grupa opslužuje klijente u 7 zemalja.

Naše fabrike u Mađarskoj

U Bolju prva poluautomatska proizvodna linija lansirana je 1993. godine pod imenom Dr. Vilmoš Mesaroš. Nakon toga je 1999. godine usledila potpuno automatizovana tehnologija.

U 2008. godini, naša fabrika krovnih crepova, počela je s radom u Kunsentmiklošu. Ona koristi jednu od najmodernijih tehnologija u regiji.

Na međunarodnoj sceni

Pored Mađarske, poslujemo i u 4 zemalje:

  • Srbija
  • Slovačka
  • Rumunija
  • Hrvatska
  1. godini otvorena je firma u Srbiji, pod nazivom Mediterran krovni sistem d.o.o.

Mediterran Slovačka s.r.o. je osnovana 2000. godine u Farkašdu, a naša fabrika  izgrađena 2004. godine i potpuno je automatizovana. Ponuda krovnih proizvoda na okolnim tržištima je pojednostavljena, a dostava smanjena, što je značilo ne samo povećanje efikasnosti, već́ i smanjenje ekološkog opterećenja.

Naše ćerke firme osnovane su 2004. godine: Mediterran Crijep d.o.o., u Osijeku, Hrvatska, i Mediterran Rom srl., U Cluju, Rumunija. Tako da imamo punu pokrivenost u ovim zemljama.

Dakle, sada grupa može da se pohvali sa:

  • 3 potpuno automatizovane fabrike
  • godišnjom prodajom od skoro 50 miliona krovnih crepova
  • 50-godišnju garanciju za sve naše klijente

Mi garantujemo kvalitet na duži vremenski period

Dinamičan rast naše kompanije dokaz je naših budućih ciljeva: želimo da budemo  tržišni lider u betonskim crepovima u Srbiji i okolnim zemljama.
Da bismo to postigli, radimo na tehničkoj podršci, istraživačkom i razvojnom radu, službi za korisnike koja zadovoljava svaku potrebu klijenta, kao i marketinšku podršku. Ali ono što je najvažnije je ambicija i predanost čime se garantuje kvalitet koji svi očekuju od crepa!

Kvalitet garantujemo za svaki krov sa 50 godina pismenom garancijom!

Kontakt E-mail: