Veliki posao od porodičnog biznisa.

Naša kompanija, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., prisutna je u susednim zemljama izvan domaćeg tržišta. Pored mađarske kompanije, naša grupa opslužuje svoje klijente u 7 zemalja.

Naše fabrike u Mađarskoj

U Bolju prva poluautomatska proizvodna linija lansirana je 1993. godine pod imenom Dr. Vilmoš Mesaroš. Nakon toga je 1999. godine usledila potpuno automatizovana tehnologija.

U 2008. godini, naša fabrika krovnih crepova, koja koristi jednu od najmodernijih tehnologija u regiji, počela je s radom u Kunsentmiklošu.

Na međunarodnoj sceni

Pored Mađarske, poslujemo u 4 zemalja:

  • Srbija
  • Slovačka
  • Rumunija
  • Hrvatska

2012. godine počela je prodaja i otvorena je firma u Srbiji, pod nazivom Mediterran krovni sistem d.o.o.

Mediterran Slovačka s.r.o. Osnovana 2000. godine u Farkašdu, naša fabrika je izgrađena 2004. godine i potpuno je automatizovana. Dakle, ponuda proizvoda na okolnim tržištima je pojednostavljena, dostava je smanjena, što je značilo ne samo povećanje efikasnosti, već́ i smanjenje ekološkog opterećenja.

Naše strane podružnice osnovane su 2004. godine: Mediterran Crijep d.o.o., u Osijeku, Hrvatska, i Mediterran Rom srl., U Cluju, Rumunija. Takođe imamo punu pokrivenost u ovim zemljama.

Dakle, sada grupa kompanija:

  • 3 potpuno automatizovane fabrike
  • godišnje se prodaje skoro 50 miliona krovnih crepova
  • Obezbeđuje 50-godišnju garanciju za vaše klijente.

Mi garantujemo kvalitet za dugo vremena

Dinamičan rast naše kompanije dokaz je naših budućih ciljeva: želimo biti tržišni lider u betonskim crepovima u Srbiji i okolnim zemljama.
Da bismo to postigli, imamo tehničku pozadinu, istraživački i razvojni rad, službu za korisnike koja zadovoljava svaku potrebu i željenu marketinšku podršku. Ali što je najvažnije, ambicija i predanost da se garantuje kvalitet koji svi graditelji dugo očekuju od crepa!

Ovaj kvalitet garantujemo za svaki krov sa 50 godina pismenom garancijom!