Poštovani Partneru,
Pozdravljam Vas u ime kompanije TERRAN.

Šta će se dogoditi tokom nekoliko generacija, ukoliko odlučnost porodice postoji?

Dozvolite mi da Vam u nekoliko reči opišem put kojim je moja porodica prošla i kako je moja firma postigla sve ono, što danas jesmo, što je to što nas motiviše da se gotovo jedan vek bavimo proizvodnjom crepa.
Moj otac Kalman Mesaroš, inače jedan jako preduzimljiv čovek, od 1920. Godine je u Slovačkoj, počeo da se bavi proizvodnjom crepa. Tada još nije ni slutio da će se mali porodični posao do 2011.godine razviti u preduzeće evropskog nivoa, koje je prisutno u osam država i zapošljava 250 ljudi.

Ovo je jedna priča o našem uspehu koja je prerasla državne granice, jer Terran ne samo da je značajan tržišni igrač u našoj zemlji, već je i u međunarodnim okvirima, prepoznat kao vodeći proizvođač crepa.  Naš uspeh se temelji na kontinuitetu.

Kontinuirano gradimo. Raspolažemo sa tri potpuno automatizovana proizvodna pogona u kojima se proizvodnja zasniva na najmodernijim tehnološkim dostignućima, zbog čega smo uvek spremni za brzu i kvalitetnu isporuku naših proizvoda.
Kontinuirano se širimo. Zahvaljujući našim inostranim firmama-predstavništvima, prisutni smo na tržištima 8 zemalja, i raspolažemo razgranatom prodajnom mrežom.
Kontinuirano pratimo tehničke izazove vremena u kojem živimo i promenjive potrebe i zahteve u građevinarstvu.

Mi znamo šta crep čini trajno otpornim, krov postaje sastavni deo našeg života.

Uvek sam bio uveren, da mi, osim što proizvodimo i prodajemo betonski crep, ljudima pružamo zaštitu i toplinu doma. Osim toga, ukrašavamo kuće koje su odraz njihovog ukusa, za što prirodniji osećaj doma.

Mészáros Vilmos

Mészáros Vilmos aláírása

Dr. Mészáros Vilmos

Uvek sam verovao da mi ne proizvodimo i prodajemo samo betonske crepove, već pružamo zaštitu, dajući toplinu njihovim domovima. Pored toga ukrašavamo njihove kuće, koji su odraz njihovog ukusa, za što bolji osećaj doma.