Istorija

Utemeljitelj Mesaroš Kalman je u mestu Neđed koje danas pripada Slovačkoj započeo ručnu proizvodnju betonskog crepa. U okolini i danas se mogu pronaći oko 100 godina stari krovovi pokriveni tzv. “Mesaroš crepovima”.

dalje

Grupacija

Naša kompanija, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft, prisutna je u susednim zemljama izvan mađarskog tržišta. Pored dve mađarske kompanije, naša grupa opslužuje svoje klijente u 7 zemalja osim u Mađarskoj.

dalje

Ekologija

Zahvaljujući prirodnim bojama, Terran crepovi se harmonično uklapaju u okolinu, preuzimaljući na taj način veliku ulogu u oblikovanju okoline, ali isključivo o estetskom smislu.

dalje

Tehnologija

Danas je tehnologija naših dve fabrike betonskih crepova jedna od najnaprednijih. Od pažljivo odabranih sirovina, betonska masa se montira u kompjuterski upravljani mikser. Stalni sastav recepture je osnovni zahtev za visok kvalitet proizvoda. Naša tehnologija u našem pogonu Kunsentmikloš zasniva se na potpuno zatvorenom principu, tako da se generirani otpadni materijali i otpadne vode također recikliraju kako bi zadovoljili najviše ekoliškestandarde.

dalje

Impresum

Podaci za upravljanje podacima i hosting provajderom na jednom mestu.

dalje

Pozdrav od vlasnika Terran-a.

Što će se dogoditi tokom nekoliko generacije, ako odluka porodice stoji?

dalje