Istorija

Osnivač Mesaroš Kalman je u mestu Neđed koje danas pripada Slovačkoj započeo ručnu proizvodnju betonskog crepa. U okolini i danas se mogu pronaći oko 100 godina stari krovovi pokriveni tzv. “Mesaroš crepovima”.

dalje

Grupacija

Naša kompanija, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft, prisutna je u susednim zemljama izvan mađarskog tržišta. Pored dve mađarske kompanije, naša grupa opslužuje svoje klijente i u 7 zemalja.

dalje

Ekologija

Zahvaljujući prirodnim bojama, Terran crepovi se harmonično uklapaju u okolinu, preuzimaljući na taj način veliku ulogu u oblikovanju okoline u estetskom smislu.

dalje

Tehnologija

Danas je tehnologija naših fabrika betonskih crepova jedna od najnaprednijih. Od pažljivo odabranih sirovina, betonska masa se montira uz kompjuterski upravljani mikser. Stalni sastav recepture je osnovni zahtev za visok kvalitet proizvoda. Naša tehnologija u našem pogonu Kunsentmikloš zasniva se na potpuno zatvorenom principu, tako da se generirani otpadni materijali i otpadne vode takođe recikliraju kako bi zadovoljili najviše ekološke standarde.

dalje

Impresum

Upravljanje podacima i hosting provajderom na jednom mestu.

dalje

Pozdrav od vlasnika Terran-a

Šta će se dogoditi tokom nekoliko generacija, ukoliko odlučnost porodice postoji?

dalje