Sa novim tehnikama površinske obrade i novim bojama želimo kontinuirano zadovoljiti zahteve tržišta i zahteve visokog kvaliteta.

Svaki crep, te uz to pripadajući betonski fazoni su površinski obrađeni. Koristimo četiri vrste površinske obrade, s time naši proizvodi i u sastavu i u kvaliteti se razlikuju:

  1. Basic (osnovna površinska obrada)
  2. Colorsystem
  3. Resistor (premium kategorija)
  4. ClimaControl 

1. Basic (dvostruko obrađena)

U ovu grupu pripadaju najčešći naši proizvodi koji su obrađeni dvostrukom tehnologijom bojanja crepova. Nanošeni materijali i boje su se najviše dokazali tokom više decenija.

Površinska svojstva:

  • visoka otpornost,
  • neizbledela boja,
  • dobra konstrukcija i izrada površine.

Logotip: posebnom naznakom nismo naznačili. Svi naši proizvodi su osnovno premazani Basic tretmanom, koji nisu naznačeni logotipom Colorsystem ili Resistor.

2. Colorsystem

U daljem razvoju tehnologije u ovoj grani industrije, još više prednosti se otvara za korišćenje dodatnih, naprednih materijala. Naš novi cilj će sa colorsystem zaštitom boja omogućiti, zaštitu i trajnost izdržljivosti boja crepova! Proizvodi koji su tretirani na ovaj način bolje izbegavaju vremenske tegobe.

Logotip:: na našoj web stranici su naznačeni ColorSystem proizvodi sa službenim logotipom ColorSystema.

Više informacija o ColorSystem zaštitu boja »

3. Resistor (premium kategorija za postupak površinske obrade)

U površinskoj završnoj obradi betonskog crepa na najvišem nivou pomoću današnjeg tehnološkog znanja Resistor već u mnogome prevazilazi svoja vremena preko povećane zaštite boja. Na taj način moguća je izrada takve površine na betonskom crepu, s kojom izradom i korišćenjem prirodnih izvornih materijala dolazi do sadašnjeg vrhunskog kvaliteta.

Logotip: na našoj web stranici su naznačeni Resistor proizvodi sa službenim logotipom Resistor.

Više informacije o Resistor povšinskoj obradi »

4. ClimaControl

Razlika u temperaturi može dostići i do 10°C manje ispod crepa u krovnoj konstrukciji u poređenju sa klasičnim crepom za pokrivanje identične boje.

Terran crepovi sa ClimaControl površinskom obradom odbijaju sunčeve zrake koji zagrevaju crep i prostor ispod njega. Ova metoda je kod upotrebe sve popularnijih tamnih crepova, jako funkcionalna, delotvornija i jednostavnija kao rešenje za manje zagrevanje prostora ispod krovnih pokrivača.

Više informacija o ClimaControl površinskoj obradi »