Proizvođač crepova Terran pokazao se najboljim među 150 izloženih u svojoj kategoriji.

Manifestacija E.ON Energy Globe, organizovana radi održivosti i energetske efikasnosti, tražila je najinovativnije i održive ideje u 6 različitih kategorija. Terran GENERON proizvod uspeo da se kvalifikuje među najbolje u finale u svojoj klasi!

Solarni crep GENERON preuzima ulogu krova i crepa na potpuno novi nivo pružajući kompletno rešenje ne samo za krovove već i za maksimalnu efikasnost solarne energije. Ono što ga čini posebnim jeste to što su solarne ćelije na poseban način integrisane na površinu pojedinih krovnih crepova, tako da su njihov izgled i položaj gotovo identični tradicionalnim krovnim crepovima. To je ključno za uspeh, kao i nagrade poput Energetskog globusa.

„Skoro sto godina za nama, uvek smo u stanju da se obnavljamo i razvijamo. Ekološki svesno razmišljanje i održivost su nam od najveće važnosti. Ponosni smo što smo uvek bili na čelu istraživanja i razvoja i inovacija. Velika nam je čast što smo ove godine osvojili nekoliko nagrada, Terran GENERON, što simbolizuje naš način razmišljanja. Nagrade nam dokazuju, a zahvaljujući povratnim informacijama, znamo da smo svojim nadogradnjama postavili pravi put ” – rekao je Atila Godi, generalni direktor.

Ekološki svestan stav očit je ne samo u razvoju proizvoda GENERON, već i u proizvodnji, uključujući Solarni park u Boliu (Mađarska), koji za proizvodnju osigurava struju iz solarne energije. Obnovljiva energija i ekološki i estetski uticaj na životnu sredinu iz godine u godinu rastu, što se jasno vidi u evoluciji potrošnje..

GENERON krovne crepovi verno odražavaju duh naše kompanije, jer su i inovativne i ekološki svesne. Estetičan i jednostavan za upotrebu. U toku je sa očekivanjima stanovništva i pruža profesionalni odgovor na tehnološke izazove 21. veka.

Uskoro i na našem tržištu!