Promena trendova kod krovnih sistema, fokusiranost na zadovoljenje potreba kupaca i kontinuirani razvoj, doveli su do poboljšanog portfolia proizvoda kompanije. Tu ubrajamo poboljšanu geometriju krovnih crepova Zenit i Rundo.

Terran portfolio proizvoda je ažuriran ojačanim crepovima Zenit i Rundo. Naša najnovija Elegant površinska obrada je dostupna u ponudi proizvoda Rundo.

„Kroz stogodišnju istoriju naše kompanije uvek smo smatrali važnim kontinuirano usavršavanje i odgovaranje na potrebe profesionalaca i kupaca što je brže moguće. Naša napredna proizvodna tehnologija, inženjerska stručnost i dugogodišnje iskustvo omogućili su ovoj kategoriji proizvoda da dostigne novi nivo ” – rekao je Sabolč Tot, direktor regionalnog marketinga kompanije Terran.

Zahvaljujući poboljšanjima, rebrastih krovnih crepova, Zenit i Rundo postali su još moderniji, a dizajn priključka žleba je izmenjen. Zahvaljujući najnovijim inovacijama, povećana je otpornost na pucanje, nosivost i na kišu i oluju.

Kao i većina modnih trendova, i krovovi se neprestano menjaju. Ugao nagiba krovova se tokom godina smanjivao. Naš razvoj se prilagođava ovom trendu, pa je geometrija krovnih crepova Zenit i Rundo druge generacije jednostavna. Njihov dizajn nosa može biti zakrivljen (biber Rundo) ili ravnog reza.