Promena trendova krova, najpotpunija moguća usluga prema potrebama kupaca i kontinuirani razvoj rodili su poboljšani portfolio proizvoda kompanije. Poboljšanje geometrije krovnih crepova Zenit i Rundo ima niz prednosti.

Terran-ov portfolio proizvoda je ažuriran ojačanim crepovima Zenit i Rundo. Naš najnoviji, vrhunski Elegant površinska obrada stoga je već dostupan među elementima naše porodice proizvoda Rundo.

„Kroz stogodišnju istoriju naše kompanije uvek smo smatrali važnim kontinuirano se usavršavati i odgovarati na povratne informacije i potrebe profesionalaca i kupaca što je brže moguće. Naša napredna proizvodna tehnologija, inženjerska stručnost i dugogodišnje iskustvo omogućili su ovoj kategoriji proizvoda da dostigne novi nivo ” – rekao je Sabolč Tot, direktor regionalnog marketinga kompanije Terran.

Zahvaljujući poboljšanjima, rebraste krovnih crepova Zenit i Rundo postale su još modernije, a dizajn priključka žleba je izmenjen. Zahvaljujući najnovijim inovacijama, žilavost na pucanje, nosivost i otpornost na kišu i oluju su znatno povećani.

Kao i većina modnih trendova, i krovovi se neprestano menjaju. Ugao nagiba krovova se tokom godina smanjivao. Naš novi razvoj takođe se prilagođava ovom trendu. Geometrija krovnih crepova Zenit i Rundo druge generacije je jednostavna, a prema njihovom dizajnu nosa mogu biti zakrivljene (biber Rundo) ili ravnog reza (Zenit).