Pod imenom gradimkrov.rs, Terran razvija tematsku stranicu sa proširenim sadržajem kako bi što sofisticiranije služila potrebama kupaca. Cilj stranice je pružiti pouzdan, koristan i zanimljiv sadržaj kako bi pomogao u donošenju odluka onima koji su pred izgradnjom ili obnovom krova.

Ljudi 21. veka sve se više oslanjaju samo na online sadržaj.

Na mnoga pitanja već dobijamo odgovore putem raznih digitalnih platformi.

Jedna od glavnih funkcija krova je zaštita našeg doma, što obično biramo za ceo život: štaviše, želimo da naša deca i unuci bez problema uživaju u njegovoj zaštiti. Međutim, sile prirode često pronalaze moguće slabe tačke, zbog toga je važno da naš dom u svakom slučaju bude profesionalno pripremljen.

Kako bi svojim kupcima pružio što temeljnije i najpouzdanije, ažurne informacije, Terran već godinama radi na tematskom portalu gradimkrov.rs u nekim zemljama, koji je nedavno doživeo nekoliko važnih promena, zahvaljujući anketi o potražnji kupaca i online istraživanju.

Stranica, koja je izvorno predstavljala gotovo samo profesionalne videozapise, dopunjena je raznim rešenjima – tako je stvoren integrisani interfejs koji je jedinstven na tržištu, jer ne postoji tako složen profesionalni portal na tu temu. Osim jednostavnijih sadržaja, inspiracija i ideja, objavljuju se i ozbiljniji stručni sadržaji koji mogu biti podrška onima koji se nalaze pred krovopokrivanjem. Sav sadržaj lektorišu stručnjaci, tako da je sav sadržaj na web sajtu pouzdan izvor za pitanja u vezi sa krovopokrivanjem.

Gradimkrov.rs ima još nekoliko zanimljivosti za posetioce. Na platformi se nalazi kalkulator za krovove koji pruža jednostavne i brze odgovore o troškovima, ali i pomoć u odabiru krovne folije.

Na ovoj stranici možete pronaći informacije koje će vam pomoći u odabiru odgovarajućeg crepa za određene potrebe, kao i informacije o novim proizvodima i inovacijama.

Kompanija i ovde posvećuje posebnu pažnju održivoj arhitekturi, zbog čega solarni crep Terran Generon takođe dobija veliku pažnju.

Obnovljenu stranicu možete pogledati klikom na sledeći link: gradimkrov.rs