Novu godinu dočekujemo sa novim proizvodom: pojavila se crvena verzija Generon solarnog crepa, Generon RED!

Crepovi tamnih boja popularni su među graditeljima krovova, a solarni crep Generon savršeno se uklapa. Međutim, među krovnim oblogama i dalje se mogu naći tradicionalne boje – boja cigle i razne nijanse crvene. Razmišljajući o onima koji više vole klasičnije nijanse, pre nekoliko godina smo započeli novu inovaciju. Srećni smo što možemo objaviti da je rođen Generon RED, crveni solarni crep!

Generon RED stvara homogenu površinu sa crvenim nijansama u Terranovom asortimanu, dok krovu daje funkciju proizvodnje energije i čuva njegov tradicionalni izgled. Tako je pored prethodnog crnog, Generona DARK, naš solarni krovni sistem je sada dostupan i u crvenoj boji, pod imenom Generon RED.

Međutim, crveni Generon nije nov samo u svojoj boji. Napravljen je sa poboljšanim slojem koji produžava životni vek proizvoda. Generon solarni krovni sistem – u crnoj i crvenoj boji – i dalje je kompatibilan samo sa Rundo crepovima i obnovljenim Zenitom, sada poznatim kao Zenit Max.

Tu je poboljšani Zenit Max, savršeni pratilac Generona RED

Unapredili smo naš popularan Zenit proizvod, koji se može naći pod imenom Zenit Max. Kod našeg proizvoda Zenit Max, kao i kod solarnih crepova Generon DARK i RED, falc je na suprotnoj, levoj strani i prolazi celom dužinom crepa. Na ovaj način se povećava pokrivna dužina Zenit Max crepova, pa se postiže vrednost utroška materijala od 10 kom/m2 koji se koristi i za talasaste proizvode, a minimalno preklapanje će takođe biti manje.

Počeli smo sa razvojem naših proizvoda pre nekoliko godina, nadamo se da će se i crveni Generon i obnovljeni Zenit Max dopasti i struci i javnosti!